English version

Hollandse versie

Imke van Oosten de artieste

Nieuws

Links

Contact

Gastenboek

Muziek-educatie

Naim

Imke van Oosten de docente

Wie zijn wij

Of het nu om een sfeervolle avond in een restaurant gaat, om de muzikale verzorging van een receptie/bruiloft of om de opening van een expositie, Naim is inzetbaar voor vele doeleinden. Het repertoire bestaat uit klassiekers uit het popgenre van de jaren í60 tot hedendaagse muziek.

Met zín tweeŽn weten ze een volle sound te produceren, en kunnen ze het publiek opzwepen en een onvergetelijke avond bezorgen, maar op een rustige locatie waar enkel achtergrond muziek van toepassing is, is Naim ook op haar plek.

Imke neemt de leadzang voor haar rekening terwijl ze precies die sounds uit haar keyboard haalt die het nummer nodig heeft. Haar kracht ligt voornamelijk in haar persoonlijke performance en genuanceerde tekstinterpretatie. Met haar soulgetinte stem creŽert ze een intieme sfeer waarmee ze haar publiek steeds weer weet te ontroeren, om later weer uit te halen in een jaren í70 dansklassieker waardoor je de rillingen over de rug lopen.

Nanda geeft het geheel een lading groove mee met haar percussie instrument, of haalt prachtige klanken uit haar gitaar waardoor alles nog sprankelender klinkt.

La isla bonita
Stir it up

Klik hier voor een live luister fragment

Kik hier voor een greep uit het repertoire

Naim live

Terug