English version

Hollandse versie

Imke van Oosten de artieste

Nieuws

Links

Contact

Gastenboek

Muziek-educatie

Naim

Imke van Oosten de docente

Wie zijn wij

Auditie-training

Terug

Tijdens deze training wordt gewerkt aan de twee aspecten die een auditie bepalen:
Ten eerste proberen we samen uit te vinden wat er precies van je wordt verwacht tijdens de auditie. Welke nummers moet je zingen? Waar wordt vooral op gelet? Daarna gaan we precies datgene wat belangrijk is voor de auditie oefenen. Op die manier ben je op technisch gebied zo goed mogelijk voorbereid.
Ten tweede gaan we werken aan je totale presentatie. Tijdens een auditie is die ongelofelijk belangrijk. Heb je faalangst? Of ben je soms gewoon onzeker? Of weet je niet goed hoe je je moet opstellen? Dan gaan we daar aan werken. Een goede presentatie en uitstraling kan de doorslag zijn voor een succesvolle auditie!


Terug

Prijswijzigingen voorbehouden

Wil je auditie doen voor een opleiding zang aan het conservatorium of een andere muziekstudie? Wil je gaan zingen in een band maar moet je daarvoor eerst auditie doen? Of heb je interesse in het zingen in een musicalgezelschap en is daarvoor een vereiste dat je moet voorzingen?


Voor wat voor soort auditie het ook is, met de auditie-training bereid je je grondig voor, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Lesprijzen individueel:

Volwassenen
Kinderen tot 16 jaar


De lessen duren 45 minuten en worden gegeven in Krommenie en Castricum. Andere locaties zijn op afspraak mogelijk. De betaling gebeurt in maandelijkse termijnen, tijdens de eerste les van de maand.


Interesse?Geef je dan nu op via email : info@naimmusic.nl of bel: 06 22 929 641. Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend mailen of bellen als je alleen wat wilt vragen over de les-mogelijkheden of als je een afspraak wilt maken voor een proefles.

: 32,50
: 27,50