English version

Hollandse versie

Imke van Oosten de artieste

Nieuws

Links

Contact

Gastenboek

Muziek-educatie

Naim

Imke van Oosten de docente

Wie zijn wij

Haar voornaamste doel tijdens de lessen is dat de leerlingen op een ontspannen manier goede technische vaardigheden aanleren. Daarnaast wil ze graag het plezier dat ze zelf zo intensief beleeft aan het musiceren aan anderen doorgeven.


Terug

Een half jaar voordat Imke was afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium werd ze gevraagd om zangles te geven bij de POP-school in Amersfoort. Daar deed ze enorm veel ervaring op en gaf ze les tot 1998. De volgende stap in haar carriere als zangdocente was een vaste plek in de muziekschool in haar woonplaats, het Muziekpakhuis in Amsterdam. Daar vestigde ze in korte tijd haar naam door een aantal zangkoren op te richten en vernieuwende workshops op te zetten.
.

Ondertussen startte ze haar eigen lespraktijk, en begon ze ook pianolessen te geven. Na een aantal jaren was die praktijk zo bloeiend dat ze besloot te stoppen met haar lessen bij de muziekschool, om haar eigen lespraktijk uit te kunnen bouwen. Dat resulteerde uiteindelijk in de oprichting van Naimmusic.

Door haar ruime ervaring in de muziekwereld klopten steeds meer mensen bij haar aan voor begeleiding bij uiteenlopende muzikale bezigheden, zoals bijvoorbeeld voor het coachen van hun band of voor muziektheoretische begeleiding.


Imke van Oosten
De docente